Happohoito

Ekopharma happokuorinta on AHA-happoihin (ts. hedelmähappoihin) perustuva kemiallinen kuorinta, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa, tasoittaa juonteita sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä ja aknearpia.

Kuorintoja on kahta eri vahvuutta: miedompi ph 3-kuorinta sopii kaikille ihotyypeille ja tehokkaampi ph 2-kuorinta on tarkoitettu paikallisesti esim. hyperpigmentaation, aknen, aknearpien ja muiden paikallisten iho-ongelmien hoitoon. Ph-kuorinnat poistavat tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa ja uudistavat ihoa. Ekopharman ph-kuorinnoissa käytettävät hapot ovat: maitohappo (mustikkauute), glykolihappo (sokeriruokouute), sitruunahappo (appelsiini- ja sitruunauute) sekä omena- ja viinihappo (sokerivaahterauute).

Hoidon aikana voi esiintyä pientä punoitusta ja pistelyä. Hoidon jälkeen iho saattaa hilseillä ihon uudistuessa. Ihon kuorintaa kotona tulee välttää parin viikon ajan. Kotihoitoon suositellaan rauhoittavia ja kosteuttavia ihonhoitotuotteita sekä kesäaikaan aurinkosuojaa. Hoitoa suositellaan ihon lähtötilanteesta ja hoidon tavoitteesta riippuen 3-6 hoitokertaa n. 2-3 viikon välein, mutta jos kaipaat ihollesi piristystä (esim. juhlat tulossa), niin jo yksi hoitokerta saa ihosi kirkastumaan huomattavasti. Happohoito ei sovi, jos sinulla on rikkinäinen iho, päällä oleva Roaccutan-kuuri, herpes tai olet raskaana.