Mikroneulaus

Toskani Dermaroller mikroneulaus

Toskani Dermaroller mikroneulaus stimuloi ihon omaa kollageenin tuotantoa. Tämä tehokas hoitokeino vähentää juonteita, kiinteyttää ihoa, uudistaa veltostunutta ja juonteista ihoa, pienentää ihohuokosia, kirkastaa sekä lisää ihon elastisuutta. Hoidolla saadaan myös erittäin hyviä tuloksia aknearpien hoidossa.

Käytämme hoidossa Toskani Cosmetics medikaalisia ja esteettisen lääketieteen käyttämiä puhtaita seerumeita ja hoitoaineita. Hoidossa käytettävät tehoaineet imeytyvät syvälle ihoon, antaen maksimaalisen tehon ihon hoitamiseen. Hoitoa suositellaan sarjahoitona, mutta jo yhdellä hoidolla saavutetaan näkyviä tuloksia.

Mikroneulaushoidossa ihon pintaan tehdään lukematon määrä (mikroskooppisen pieniä reikiä =) mikrokanavia, joiden kautta ihoon imeytetään tehoaineita syvälle ihon eri kerroksiin. Samalla kun tehoaine aktivoituu ja hoitaa haluttuja kohteita, neulojen aikaansaama vaikutus tehostaa uuden kollageenin muodostusta, jolloin ihon tukikudos vahvistuu ja iho napakoituu. Mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistamiseen, eli ihon oman kollageeni- ja elastiinisidosten uusiutumiseen, joten tulosten näkyminen vie oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä ihon uusiutumisnopeudesta riippuen 4-6 viikon kuluttua..

Hoidossa ei ole haittavaikutuksia ja sitä voidaan käyttää kaikkina vuodenaikoina. Hoidossa on lyhyt toipumisaika ja se sopii kaikille ihotyypeille ja kaikille ihoalueille.

Hoitoa ei voida antaa verenohennuslääkkeitä ja säännöllisesti särkylääkkeitä käyttäville, insuliinihoitoista diabetesta sairastaville tai jos hoidettavalla alueella on aktiivista aknea tai ihoinfektio. Raskauden aikana hoitoa ei suositella.

Iholle ei tule laittaa mitään tuotteita seuraavaan kuuteen tuntiin. Hoidon jälkeen tulee välttää saunaa, uimista, hikiliikuntaa sekä aurinkoa saman päivän aikana. On hyvä vaihtaa puhdas tyynyliina yöksi hoidon jälkeen.