Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksessä omiin ripsiin liimataan synteettisiä ripsikuituja. Huoltoväli ripsillä on yleensä noin 3-4 viikkoa. Varaa ripsien laittoon noin kaksi tuntia aikaa. Huoltoon aikaa varataan noin 1-2 tuntia, riippuen paljonko ripsiä on tippunut. Saavu ilman silmämeikkiä.

silmaINKA

Meiltä löydät kaikki alan uusimmat ripsitekniikat ja tuotteet. Klassiset ripset, volyymiripset, hybridiripsdet, magavolyymiripset sekä VIUHKA-ripset.

Hybridiripset ovat maailmalla suuren suosion saavuttanut ripsienpidennysmenetelmä, jossa sekoitetaan volyymikuituja ja klassisia kuituja. Näin lopputuloksesta saadaan erityisen näyttävä, mutta kevyt. VIUHKA-tekniikassa tehdään ennaakkoon valmiiksi tehtyjä volyymiviuhkoja, joten asennus on paljon nopeampaa, kun teknikon ei tarvitse asennuksen aikana tehdä viuhkoja käsin. Nopeasti tuuheammat ripset, jotka pysyvät jopa paremmin kuin perinteiset volyymiripset.

Jos ripsistä on jäljellä alle 50%, varaa aina aika uusiin ripsiin eikä huoltoon. Näin ehdimme tehdä tuuhean ja täyden setin.

Puhdista ripsesi päivittäin niille tarkoitetulla puhdistusvaahdolla tai geelillä. Kaikki tarvittavat välineet löydät liikkeestämme!

Kuvaan ripsitöitäni omaan ja mainoskäyttöön. Suojelen asiakkaideni yksityisyyttä ja rajaan kuvat aina niin, ettei asiakasta pysty kuvista tunnistamaan. Jos haluat, ettei ripsistäsi oteta kuvaa ollenkaan, mainitsethan siitä paikanpäällä, kiitos 🙂